Interactionez
Ma adaptez
Comunic
Si învat
Interactionez, ma adaptez, comunic
si învat
......................................................................

Pentru a împlini cu succes dezideratele învatamântului românesc ne propunem sa-i obisnuim pe elevi sa dezvolte relatii constructive cu cei din jur, sa-si formeze atitudini pozitive în fata diferentelor si asemanarilor care exista între persoane, si manifeste toleranta, acceptare, prietenie, armonie în interactiunile lor.

Citeste mai mult 

Romania intre realitate si fictiune
................................................................

Proiectul “România – între realitate si fictiune” a fost demarat în anul scolar 2010-2011 si a fost inclus în CAE. Început timid, stângaci, concursul s-a bucurat de un mare interes atât din partea elevilor, cât si din partea cadrelor didactice din toata tara. Numarul participantilor a fost peste asteptari, fiecare sectiune – (I) România de ieri – (II) România de azi – (III) România de mâine – a reprezentat pentru concurenti o provocare pe care au înfruntat-o cu succes.

Elevii au dovedit talent scriitoricesc, capacitate de reflectie asupra unor situatii concrete ale realitatii românesti, originalitate.

Citeste mai mult 


Romania
intre realitate
si fictiune
Programul activitatilor
..............................................................................................................

Prevederi generale (spicuiri)

1. Saptamâna va fi dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrassolare, în cadrul programului numit „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” În aceasta saptamâna nu se organizeaza cursuri conform orarului obisnuit al unitatii de învatamânt, iar programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se va desfasura în conformitate cu un orar special.
2. Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari/elevilor si a cadrelor didactice în activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale copiilor prescolari/elevilor, sa puna în valoare talentele si capacitatile acestora în diferite domenii, nu neaparat în cele prezente în curriculumul national, si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, în contexte nonformale.
3. În aceasta perioada Ministerul Educatiei Nationale organizeaza, de regula, etapele nationale ale olimpiadelor scolare pe discipline de învatamânt si, dupa caz, ale concursurilor scolare.
4. În programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, elaborat si organizat de fiecare unitate de învatamânt, vor fi inclusi toti copiii prescolari/elevii si toate cadrele didactice care nu participa la etapele nationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare.

Citeste mai mult
2014 © Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" Cluj-Napoca
Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii nr. 199-201
Tel: 0264-415.117
Fax: 0264-415.117
E-mail: gsavlaicu@yahoo.com
"Nu invatam pentru scoala, ci pentru viata".
Seneca
            12 elevi de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu'' Cluj-Napoca participa la
Proiectul International Porti Verzi

   In perioada noiembrie 2016-martie 2017 elevii  clasei IX P2 de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu''Cluj-Napoca participa la Proiectul International Porti Verzi-Sectiunea Expozitia Calatoare, organizat de Asociatia pentru Tineret din Szeged, Ungaria. 
               Elevii fac parte din grupul ECO si au avut de realizat 6 desene pe teme ecologice. După realizarea desenelor grupul trebuie sa expuna materialele realizate în minim 5 locatii, iar premiul oferit de Asociatia pentru Tineret este o excursie în Croatia.
              Proiectul International Porti Verzi are doua sectiuni: Datini de Craciun care promoveaza traditiile de Craciun si Expozitia Calatoare care promoveaza protectia mediului. La acest proiect participa în jur de 800 de elevi din tari precum: Romania, Ungaria si Bulgaria. Acest proiect este un proiect care doreste sa traga un semnal de alarma legat de protectia mediului, dar este si unul umanitar deoarece cu ajutorul taxei de înscriere este sprijinit un grup de elevi din Africa pentru a merge la scoala .
                Coordonator: Profesor Goga Teodora Mirela, Profesor Sabau Dan

       


Proiectul International Porti Verzi