12 elevi de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu'' Cluj-Napoca participa la
Proiectul International Porti Verzi

   In perioada noiembrie 2016-martie 2017 elevii  clasei IX P2 de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu''Cluj-Napoca participa la Proiectul International Porti Verzi-Sectiunea Expozitia Calatoare, organizat de Asociatia pentru Tineret din Szeged, Ungaria. 
               Elevii fac parte din grupul ECO si au avut de realizat 6 desene pe teme ecologice. După realizarea desenelor grupul trebuie sa expuna materialele realizate în minim 5 locatii, iar premiul oferit de Asociatia pentru Tineret este o excursie în Croatia.
              Proiectul International Porti Verzi are doua sectiuni: Datini de Craciun care promoveaza traditiile de Craciun si Expozitia Calatoare care promoveaza protectia mediului. La acest proiect participa în jur de 800 de elevi din tari precum: Romania, Ungaria si Bulgaria. Acest proiect este un proiect care doreste sa traga un semnal de alarma legat de protectia mediului, dar este si unul umanitar deoarece cu ajutorul taxei de înscriere este sprijinit un grup de elevi din Africa pentru a merge la scoala .
                Coordonator: Profesor Goga Teodora Mirela, Profesor Sabau Dan